Följa John och Gör varandra bättre

”Följa John” på följande sätt:

Sociala Medier

Sakta men säkert bygger jag upp facebookgruppen, Gör varandra bättre. Där får du kontakt med andra medlemmar och kan göra inlägg. Jag modererar gruppen och det är tänkt att göra flera inlägg varje vecka med länkar, idéer och uppmuntran. Det har inte blivit så ännu – men så är tanken! Det handlar först och främst om idéer för pedagogisk utveckling, skolutveckling och undervisningskvalitet.

facebook.com/johnsteinberg1
är mitt företags Facebooksida med inlägg flera gånger i veckan om det jag tycker är intressant på webben, om skolutveckling, m.m. Gilla den! Sakta men säkert går jag över till Gör varandra bättre Facebook gruppen istället, men denna sida är fortfarande mycket aktiv.

twitter.com/johnsteinberg1
är min Twitteradress.

teachtalk.se
Här finner du hundratals underlag för pedagogiska samtal. Sidan uppdateras inte längre, men det finns ändå mycket material som kan vara till nytta.

#johnsteinberg1
är min sociala medier hashtag. Jag finns på Twitter och LinkedIn men är inte särskilt aktiv – mest på facebook och via mitt månadsbrev.

Nyhetsbrev

Ca 8-9 gånger om året publicerar jag ett nyhetsbrev där jag ofta delar med mig av gratis material för arbetsplatsutveckling och naturligtvis även berättar om nya föreläsningar, böcker, videos, o.s.v.