Johns böcker

Senaste boken heter Befria lärarna och är en debattbok om politiska bestlut som påverkar lärarens artisteri och undervisningskvalitet. Det är en angelägen bok, tycker jag själv (!) i en tid där skolan står vid en vägskäl. Åt vilket håll ska vi vandra? Länk till information och beställning från Lärarförlaget.

Cursor_och_befria_lararna_spec_pdf

Känner du några nya pedagoger som behöver stärkas i sitt ledarskap och bemötande? Min bok från 2017 heter Fyrtio minuter, hundratals beslut och riktar sig till främst till nya pedagoger. Information och beställning.

produktblad_john_steinberg_alla_pdf

Vill du få tag på mina ”fysiska” böcker finns det flera sätt.

Jag har skrivit 50 böcker och publicerat drygt 600 krönikor genom åren. Min senaste två böcker från 2017 heter Befria lärarna (en debattbok om pedagogik och politik) och Fyrtio minuter, hundratals beslut (en bok för främst nya pedagoger). Boken innan heter Lärarskicklighet. Sök hos din internetbokhandel eller på mitt namn på gothiafortbildning.se alternativt Lärarförlaget.

Lycka till i ditt sökande, beställande, läsning och kompetensutveckling som jag hoppas mina böcker inspirerar till.

_EST0294
_EST0290
_EST0310

Min Bokbutik
Alla böcker som jag äger rättigheterna till som finns i tryck hittar du i min bokbutik hos Logistikteamet/LäroMedia. Det finns ett 30-tal titlar där.

Hos ursprungsförlaget
Nya böcker där ursprungsförlaget har rättigheter kan beställas genom en e-bokhandel som Adlibris, Bokus, Bokon m.fl Här är direktlänkar till avdelningen som innehåller de flesta av min titlar:

Direkt från förlaget
Ett annat sätt är att beställa direkt från förlaget, oftast billigaste då, men inte alltid!

  • Gothia Fortbildning för Fyrtio minuter, hundratals beslut, Att vända en klass,  Att lyckas med digitala verktyg i skolan, Ledarskap i klassrummet och boken Lärarskicklighet: Metoder för framgångsrikt ledarskap.
  • Lärarförbundets förlag för Befria lärarna Lektionen är helig och Hitta lärarnas guldstunder och min kommande bok, Befria lärarna.
  • Liber för böckerna Hitta styrkorna, Humanistiskt ledarskap och När surpuppan log
  • Natur & Kultur för Pedagogdoktorns handbok.