Nyheter

Aktuellt:

****  Befria lararna_4sep,  Befria lärarna, Malmö den 4 september 2017.

**** Öppen kurs för nya pedagoger, samt öppen kurs för assisterna och resurspedagoger. Inbjudan till Starkare tydligare förtroendeingivande Anmälan till john@steinberg.se  Kurserna gör jag tillsammans med Helén Viebke, våren 2018, i Helsingborg.

Annat på gång:

  1. befria_lararnaNy bok och ny föreläsning: Befria lärarna (Lärarförlaget) Målstyrning, mätmetoder och dokumention i all ära, men lärarande har en social-emotionell sida som behöver större uppmärksamhet. Länk till beställningen.

2. Cursor_och_Omslag_Fyrtio_minuter_pdfPaketpris för nya pedagoger. Länk till info och beställning

  1. 3. Ny bok för nya pedagoger: Fyrtio minuter, hundratals beslut. (Gothia Fortbildning) Obligatorisk läsning för nya pedagoger (tycker jag!)
    4. IMG_3887Fortbildningspärmen. Hundratals kopieringsunderlag för pedagogiska samtal. www.logistikteamet.se/steinberg

 

 

 

 

Min nya föreläsning heter Befria lärarna – Tillbaka till hjärtat. Målstyrning och mätningar i all ära, men nu är det dags att lyssna på hjärtat och leda med värderingar. Jag förklarar i en ny föreläsning.

De allra flesta av mina böcker finns hos nätbokhandlarna.

2014 blev jag utsedd till Årets Eldsjäl av Swedish Learning Association. Jag tackar och lovar vara eldsjäl i många år framöver.

 

 

Share this post