Nyheter

Tre nya böcker på gång.. en om politik och pedagogik, en är en bok för nya pedagoger om de hundratals besluten som varje pedagog gör varje lektion, och ytterligare en bok blir en uppföljning till succéboken Lektionen är helig. Information kommer när jag vet utgivningsdatum.

Min nya föreläsning heter Tillbaka till hjärtat. Målstyrning och mätningar i all ära, men nu är det dags att lyssna på hjärtat och leda med värderingar. Jag förklarar i en ny föreläsning.

Kolla gärna webbkursen Lärarskicklighet: 59 färdigheter. Här är en länk till en kort introduktion som visar hur kursen är upplagd. Information/beställning: Gothia Fortbildning. Länk till rundvandring i kursen och introduktionen. 

Nu är min senaste folder och böcker och föreläsningar klar. Varsågod och bläddra!

bokfolder

I augusti 2015 kom min bok, Lärarskicklighet: Metoder för framgångsrikt ledarskap från Gothia Fortbildning. Det är om nästan total omarbetning av boken Världens bästa fröken. Information och beställning.

88099150-O Lärarskicklighet 150 pix

 

Nyligen blev jag utsedd till Årets Eldsjäl av Swedish Learning Association. Jag tackar och lovar vara eldsjäl i många år framöver.

Ny föreläsning: Voffor då då? (på svenska och på engelska). Denna interaktiva föreläsning med demonstration och förklaringar handlar om makro-mikro aspekter av organisationsutveckling och lämpar sig för chefer, coacher, pedagoger och alla som vill att en organisation ska utvecklas. Bildspelet ligger här – men det kräver sina förklaringar! Länk till Johns bildspel.

 

Share this post