Om Steinberg Utbildning

Välkommen till Steinbergs Utbildnings ABs hemsida med information om böcker, föreläsningar, handledning med mera, samt tillgång till bildspel till mina föreläsningar, videotrailers och annat av intresse.

Mitt livstema är och har alltid varit ”empowerment” – att människor ska känna att de kan påverka sin framtid – sitt lärande, sina arbetsplatser och sina liv. ALLT som jag gör går i denna riktning.

Min bakgrund i korthet: fil dr i pedagogik, författare till 48 böcker och 25 e-böcker och hundratals krönikor. Jag vill medverka till att sprida goda idéer för skolutveckling och annan arbetsplatsutveckling. Jag är uppväxt i USA men har bott i Sverige hela mitt vuxna liv, med erfarenhet som universitetslektor, rektor, konsult och handledare.

1997 blev jag utsedd till Sveriges första ”Anti-Jante” av framtidskonsultföretaget Kairos Future och flera av mina böcker har vunnit utmärkelser. Jag har varit programledare på UR (Dr John) och medverkat i ett flertal TV-och radioprogram.

Jag blev utsedd till Årets Eldsjäl 2014 av Swedish Learning Association.

Framförallt är jag en utvecklingsoptimist och är känd för mitt engagerande och praktiska sätt att både föreläsa och skriva.

Jag är också en av grundarna till TeachTalk.se med underlag för pedagogiska samtal. Prata pedagogik för att utveckla skolan och för att utveckla dig i professionen som pedagog!

Kontaktuppgifter:

John Steinberg
Steinbergs Utbildning AB
Norrvägen 3,
193 91 Sigtuna

Mobil: 0702-110900
E-post: Skicka mail till John

Foto på hemsidan:

Michael Steinberg

Skicka mail till Michael

Länk till Michael Steinbergs hemsida

Facebook: www.facebook.com/johnsteinberg1

Twitter: www.twitter.com/johnsteinberg1