Öppna kurser för nya pedagoger och assistenter/resurspedagoger

Inbjudan till Starkare tydligare förtroendeingivande (Programfolder)

Starkare-Tydligare-Förtroendeingivande

Elevassistent och resurspedagog programmet – 3 dagar

Ny som pedagog programmet – 3 dagar

Skicka dina elevassistenter, resurspedagoger och nya pedagoger (färska från lärarutbildning, vikarier eller utan behörighet) till oss så får de utbildning, ledarskapsträning, självförtroende och mod.

Vi som gör dina pedagoger starkare, tydligare och mer förtroendeingivande är John Steinberg och Helén Viebke. John är fil dr i pedagogik, lärarfortbildare och författare till 50 böcker om ledarskap i klassrummet, lärande och värdegrundsutveckling, bl a Lärarskicklighet och Fyrtio minuter, hundratals beslut (två böcker som ingår i kursavgiften). Helén har arbetat som lärare, rektor och utvecklingschef inom skolan och är utbildad NLP Trainer och Coach med specialitet i kommunikation, icke-verbalt ledarskap och relationsskapande.

Elevassistent och resurspedagog programmet äger rum i Helsingborg den 29 januari, 7 mars och 5 april 2018. Mellan varje utbildningstillfälle ges deltagare träningsuppgifter.

Ny som pedagog programmet äger rum i Helsingborg den 30 januari, 8 mars och 6 april 2018. Mellan varje utbildningstillfälle ges deltagare träningsuppgifter.

Anmälan: john@steinberg.se senast den 1 november.

Cursor_och_Inbjudan_till_Starkare_tydligare_förtroendeingivande__pdf 2