Välkommen till Steinbergs Utbildnings ABs hemsida med information om böcker, föreläsningar, handledning med mera, samt tillgång till bildspel till mina föreläsningar, videotrailers och annat av intresse.

Mitt livstema är och har alltid varit ”empowerment” – att människor ska känna att de kan påverka sin framtid – sitt lärande, sina arbetsplatser och sina liv. ALLT som jag gör går i denna riktning.

Min bakgrund i korthet: fil. dr i pedagogik, författare till 52 böcker och 25 e-böcker och hundratals krönikor. Jag vill medverka till att sprida goda idéer för skolutveckling och annan arbetsplatsutveckling. Jag är uppväxt i USA men har bott i Sverige hela mitt vuxna liv, med erfarenhet som universitetslektor, rektor, konsult och handledare.

1997 blev jag utsedd till Sveriges första ”Anti-Jante” av framtidskonsultföretaget Kairos Future och flera av mina böcker har vunnit utmärkelser. Jag har varit programledare på UR (Dr John) och medverkat i ett flertal TV-och radioprogram.

Jag blev utsedd till Årets Eldsjäl 2014 av Swedish Learning Association.

2019 vann jag årets Lärken, ett läromedelspris för professionsutvecklingsböcker, kategori högskoan/universitetet.

Framförallt är jag en utvecklingsoptimist och är känd för mitt engagerande och praktiska sätt att både föreläsa och skriva.

Det senaste året har jag byggt upp ett Fortbildningsbiblioteket som under 2020 kommer att konverteras till guider för bättre ledarskap i klassrummet.

Kontaktuppgifter:

John Steinberg
Steinbergs Utbildning AB
Norrvägen 3,
193 91 Sigtuna

Mobil: 0702-110900
E-post: Skicka mail till John

Foto på hemsidan:

Skicka mail till fotograf Michael Steinberg

Länk till fotograf Michael Steinbergs hemsida

Facebook: www.facebook.com/johnsteinberg1

Twitter: www.twitter.com/johnsteinberg1