Samtalsmagi

Korttids, styrkebaserade strategisamtal. Flera möjligheter till samtal med John:

Handledning – individuellt, ledningsgrupper, arbetslag

John har utvecklat en särskilt styrkeletande och beteendefokuserade metod under de senaste tjugo åren. Blir tydligare med era strategier för utveckling! Svenska eller Engelska. Live eller Zoom.

Sagt av Irene Georgellis, rektor i Österåkers kommun: ”Samtalen och reflektionerna tillsammans med John har utvecklat oss både som ledningsgrupp och individuellt som skolledare. Oavsett vilket ämne som samtalen fokuserar på lyckas John att konkretisera det abstrakta i vår vardagspraktik, får oss att blicka inåt när det gäller våra ledarskapshandlingar.”


Talk Show Följ och se exempel Johns YouTube Kanal

John har en egen Talk Show där gäster intervjuas 10-30 minuter om sina styrkor, strategier och nästa steg. BLI EN GÄST PÅ JOHN TALKSHOW! Kostnadsfritt. Kontakta John. Du kommer att säga ”Det har jag inte tänkt på.” Svenska eller engelska. Förutom att se exempel på YouTube kan du lyssna (som en podd) på avegenkraft.com. Länk till Johns audioarkiv

Sagt om en gruppsession med ett arbetslag:
”…vad bra vi är egentligen, vilket bra prat och vilken samsyn vi har…”
”….det här vill vi göra fler gånger…”
”…..kul att prata om något vi lyckats med och få sätta ord på vad det var vi gjorde, hur vi tänkte och göra en mikroanalys. Varför det blev som det blev…”
”…vi kan nog arbeta med vilken utmaning som helst bara vi är eniga alltså har en samsyn och att vi löper hela linan ut….”

Chefens ord: ”Vill också passa på att skicka en stor eloge till dig som samtalsledare. Bra, effektiv, lyhörd, ödmjuk samt fenomenal på att plocka upp nyckelbegrepp under samtalets gång.

Nedan är en skärmbild på några av de senaste samtalen från Johns ”The Empowerment Talk Show” på YouTube. Gå till länken för att se hela listan och för att kunna lyssna och titta.

Filosofi och metodik bakom Johns intervjuer och empowerment orienterade styrkande samtal: