Samarbetspartners

Här följer lönkar till företag och personer som jag samarbetar med eller dit jag har lagt andra utbildningar och online kurser.

Hos Diploma Utbildning ligger sju videokurser om pedagogik. Om Diploma. Johns sju kurser

Utbildningarna kan köpas styckvis eller som årskort till enskild användare, arbetslag eller större grupper. Allt anpassas efter ert behov.

För mer information se länkar eller kontakta Diploma via anna@diplomagroup.se ring 0733444190

Kollegialt lärande och samarbete

Undervisningskvalitet och lärarskicklighet

Pedagogik – 20 konkreta råd

Studieteknik – För elever och lärare

Fortbildningseffekt

Stärk arbetslaget – Förskolan

Stärk arbetslaget – Skolan


Enskild användare
Exempel 1 enstaka utbildning 1250 kr ex 25% moms: Du är intresserad av att genomföra en utbildning. Du beställer den som enskild användare genom att klicka på önskad utbildnings länk.

Exempel 2 årskort 2995 kr ex 25% moms: Du är intresserad av flera utbildningar och vill kanske vill genomföra allihopa eller de flesta. Då passar paketet årskort bäst för dig med tillgång till alla utbildningar i 12 månader.

Arbetslag
Exempel 1 enstaka utbildning 2995 kr ex 25% moms: Ditt arbetslag är intresserad av att genomföra en utbildning. Ni beställer den och får tillgång till upp till 10 licenser. Ni har 3 månader på er att genomföra utbildningen.

Efter genomförda utbildningar kan var och en besvara kunskapsdelarna och skriva ut diplom.

Kontakta Diploma om för ett pris om ni är flera än tio personer som vill ta del av dessa utbildningar – och även ta del av hela Diplomas utbud på hundratals kurser.

Beställ genom att skicka ett mail till anna@diplomagroup.se eller ring 0733444190

Andra samarbetspartners

Gothia Kompetens publicerar mina böcker och bokar föreläsningar och processutbildningar. Länk till produktblad och information. Där finner du kontaktinformation till Binjamin och Kalle som bokar mina föreläsningar. Informaiton om föreläsningar och böcker finns under dess avdelningar här på hemsidan.

Preparus Hos Preparus ligger tre föreläsningar: Ett besök från Planet Edu, Upp och Ner pedagogik och Inlärningens tre magiska ord.

Fotograf: Michael Steinberg

Ola Hedin, webbredaktör och WordPress guru. Epost

Barnkompetens. Se deras utbud som kurser och föreläsningar, främst för förskolan och fritidshem.