Bildspel från Johns föreläsningar

Det är sällan jag hinner igenom alla bilder i ett bildspel när jag föreläser. Jag gör även små justeringar hela tiden vilket innebär att den absolut senaste versionen kanske inte ligger här på hemsidan, men 95% är nog detsamma.

Bläddra, hitta mina teman som ibland överlappar mellan bildspelen samt leta stavfel….Varsågod!

Notera att filmmaterial som jag ibland visar på föreläsningarna får inte, av rättighetsskäl, visas här.

Några av mina bildspel har jag uppdaterat hösten 2017. Här finns även äldre föreläsningar (till höger) som jag gör då och då och några på engelska, men det är främst dess sex som jag föreläser mest utifrån.

Lärarskicklighet/Ledarskap i klassrummet

Undervisningskvalitet Används oftast för gymnasiet och ibland högstadiet

Jag hjälper dig du hjälper mig. Om kollegialt lärande, pedagogiskt ledarskap och co-coaching.

Befria lärarna – Tillbaka till hjärtat. Om pedagogik och politik utifrån min nya bok.

Hitta styrkorna  Om att egna och elevers styrkor samt ha ett styrke-och hälsofrämjande perspektiv.

12 steg till digital succé. Om lärarrollen och pedagogiken vid skolans digitalisering.